'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности   
Премини към главното съдържание Премини към Навигацията

Резервирайте круиз, с включен пакет напитки и спестете от допълнителни разходи на борда!

Желаете да отидете на круиз, но се притеснявате за допълнителните разходи, които ще Ви бъдат необходими на борда на кораба?

Круизни компании като Celestyal Cruises и Norwegian Cruise Line вече изцяло предлагат круизни маршрути с включен All Inclusive пакет за улеснение и удобство на своите гости.

От април 2018 година повечето круизни маршрути на Costa Cruises ще бъдат с включен пакет напитки, а тази година за първи път в своята история MSC Cruises пусна промоция с включен пакет напитки в цената на избрани круизи. С това към незабравимото преживяване круизната компании добавят и още едно удоволствие, за което няма да трябва да мислите. Пакетът напитки ви предоставя безплатна и неограничена консумация на наливна бира и вино, както и на безалкохолни напитки по време на хранене в основните ресторанти и бюфети на борда на кораба.

Creative Commons License Круизи с включен пакет напитки by Anastasia Kazakova is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
Какво ни прави толкова добри