Премини към главното съдържание Премини към Навигацията

Великденските празници са едни от любимите в годината на поколения българи. Време, което да изкарате със семейството си сред аромат на козунак, боядисани детски ръце и много смях.

Запишете се на станалия вече традиционен за Usit Colours Великденски круиз с организиран транспорт и водач на групата. Програмата Ви дава възможността да посрещнете Великден на остров Патмос, което е едно вълнуващо и запомнящо се преживяване. Жителите на острова посрещат празника невероятно тържествено със заря, светлини и веселби. Преди полунощ ще станете свидетели на Великденска литургия, която се провежда в центъра на главния град.

Това е специален празник и за Celestyal Cruises, които правят всичко възможно, за да Ви потопят в празничният дух на Великден. След полунощ Ви очаква празнична Великденска късна вечеря на борда на кораба с козунак и боядисани яйца за десерт.

Оставете уморителната организация в ръцете на професионалистите, а Вие се насладете на времето изкарано с най-близките на сърцето Ви.

 

Направете си едно незабравимо великденско пътешествие, подходящо за цялото семейство!

Какво ни прави толкова добри

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.