Crusit Newsletter

Изпрати на приятел x
crusit.bg usit.bg

Всеки може да си позволи велико круизно пътешествие - вижте как

Изпрати

 

Къде искаш да отидеш на круиз през 2017 г.?

В началото на годината, желанието ни за ваканции и нов старт на Новата година е по-голямо от всякога. Искаме да планираме всички пътешествия през годината и да отделим възможност и за така мечтаното, по-голямо пътуване или круиз.

Точно в началото на годината, обаче, след всички Коледни и Новогодишни празници, семейният бюджет за пътувания се оказва изчерпан и често единственото, което ни остава е да отложим мечтите за поне няколко месеца, докато отново не се понатрупа нещо в нашия „фонд почивки“.

 

Нека ви зарадваме - има и втори начин – той е наличен от скоро и може да се възползвате само в Юзит Калърс. Това е опцията да резервирате крузи още сега, но да го заплатите на вноски - разсрочено с потребителски кредит изготвен специално за финансиране на почивки и пътешествия на БНП Париба Лични Финанси.

Разпределете плащанията в рамките на следващите 3 до 12 месеца и се възползвайте от лесната и бърза процедура за отпускане на кредита.

 

 

Следващият круиз е само на няколко стъпки от вас:

  »    Изберете наша оферта за круиз с желани от вас дати на пътуване и резервирайте като посочите начин на плащане „на вноски – разсрочено плащане“

  »    При налични свободни места и покрити минимални изисквания на Usit Colours за заплащане чрез кредит,  ние ще препратим заявката към БНП Париба Лични Финанси.

  »    Консултант на БНП Париба Лични Финанси ще се свърже с вас за уточняване на параметрите на кредита и одобрение.

  »    Остава да вземете вашия ваучер за круизен билет от Usit Colours и да се насладите на почивката си.

  »    В следващите месеци заплащате сумата, разделена на месечни вноски към БНП Париба Лични Финанси без да натоварвате еднократно бюджета си.

 

 

Условия за заплащане на почивки чрез потребителски кредит:

 

С общите условия за кредитиране на БНП Париба Лични Финанси, може да се запознаете тук: Условия БНП Париба Лични Финанси