'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности   
Премини към главното съдържание Премини към Навигацията

Мечтаете си да погушкате коала, да се гмуркате сред прелестните коралови рифове на Големият бариерен риф, да карате кану из красивия Милфорд Саунд в Нова Зеландия, да се потопите в културата и традициите на маорите или просто да лежите на белите пясъци на най-отдалеченият континент на света? Пътуването с круиз до края на света ще ви предложи всичко това и много повече като емоция! Ще имате възможността да се посетите най-красивите градове в тази част на света – Сидни, Мелбърн и Оукланд, да видите множество екзотични острови, пръснати в Тихия океан и част от най-бленуваните дестинации в света.
      Пътуването с круиз ви дава още една възможност – да посетите един от най-екзотичните и изключителни континенти в света от борда на вашият кораб, който ще ви предложи лукс и удобство на много високо ниво и същевременно – достъпно и разумно като цена.

Какви са круизите в Австралия и Океания?
 
Най–масовите круизи са с продължителност около две седмици. Поради количеството път, което трябва да изминете, за  да стигнете до тази част на света, със сигурност не ви препоръчваме по-кратки круизни маршрути.  Маршрутите ще ви осигурят възможността да се потопите в традициите на маорите, да опитате различни екзотични кухни, да посетите някои от най-очарователните острови в света.


Круизните кораби почти винаги акостират на Сидни (Австралия), Оукланд (Нова Зеландия), Тауранга (Нова Зеландия), Уелингтън  (Нова Зеландия), Бурния  (о-в Тасмания), Мелбърн (Австралия), о-в Фиджи, Порт Вила (Вануату) и др.

ВАЖНО!
 
Проверете изискванията за туристически визи, защото част от държавите в този списък изискват предварително (или на място) да си издадете виза. Нашите туристически консултанти могат да ви помогнат за издаването на необходимите документи.

Какво ни прави толкова добри