'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности   
Премини към главното съдържание Премини към Навигацията

Круизите в Южна Америка ще ви пренесат на едно вълшебно място, пълно с приключения и предизвикателства, с природни красоти, кулинарни изненади и архитектурни шедьоври. Ако искате да танцувате танго по площадите на Буенос Айрес, да летите с делтапланер над един от най-красивите градове в света – Рио де Жанейро, да се излежавате на плажа Копакабана или да се снимате с галапагоските пингвини – това е вашата дестинация.


Какви са круизите в Южна Америка?


Обикновено круизните маршрути в този регион са с продължителност десет нощувки. Круизи в Южна Америка се предлагат от октомври до април, като пиковият туристически сезон е в месеците от декември до февруари.
 

Държавите, които се посещават в един типичен маршрут в Южна Америка са Бразилия, Аржентина, Уругвай, Еквадор, Чили.
Круизните кораби почти винаги акостират на пристанището на Рио де Жанейро (Бразилия), Буенос Айрес (Аржентина), Монтевидео (Уругвай). Маршрутът може да бъде разнообразен със спиране на Пунта дел Есте (Уругвай), Нос Хорн или Валпарайсо (Чили), Ушуая (Аржентина), някой дори стигат до Райският Залив в Антарктика.
 

Най-популярните начални пристанища за тези круизи са Рио де Жанейро, Буенос Айрес, Валпарайсо. Има и круизни маршрути с начална точка в САЩ – Маями или Сан Диего. Те са по-продължителни и изискват притежаването на американска виза.

Какво ни прави толкова добри