'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности   
Премини към главното съдържание Премини към Навигацията

Нашите клиенти знаят, че когато резервират своя круиз с Usit Colours ще получат не само билет за круизно пътуване на изгодна цена, а и още куп ексклузивни привилегии като:

- 50% отстъпка от таксата за обслужване при покупка на самолетен билет до началното пристанище на круиза;

- специални цени при резервация на хотелско настаняване преди или след круиза;

- ескпертно съдействие при избора на най-подходящите полети, трансфери, хотели и застраховки, съобразени с индивидуалните особености на маршрута, както и с тези на клиентите.
 

От този сезон, Usit Colours добавя още ценни придобивки,  които ще получат само тези, които резервират круиз при нас:

Наръчник круизи от Юзит КалърсНаръчник за круизни пътувания

Специално и единствено по рода си издание на Usit Colours. Той описва всички важни неща, които трябва да знаете и предвидите за едно круизно пътуване - преди, по време и в неговия край; дава отговори на редица въпроси, които ще изникнат пред вас; предлага ценни съвети и идеи, които трудно биха ви хрумнали, ако вече не сте били на круиз и то няколко пъти; съдържа полезни контакти и още много практична информация
 

Калъф Юзит Калърс

Всичко това идва в удобен калъф, в който да съхранявате всички документи, свързани с пътуването - организирано, подредено и винаги на едно място. 

  
« обратно

Creative Commons License Бонуси при резервация на круиз в crusit.bg by Диляна Георгиева is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
Какво ни прави толкова добри