'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности   
Премини към главното съдържание Премини към Навигацията

MSC Cruises направиха мобилно приложение MSC Divina Traveler Appкоето позволява на гостите на кораба да управляват круизното си плаване по електронен път.

MSC Cruises разчитат на най-новите технологии, за да подобряват непрекъснато нивото на обслужване. От компанията искат да са сигурни, че пътниците могат да се свързват безпроблемно с тях по всяко едно време – независимо дали, за да направят резервация за круиз, или за да организират времето си докато са на борда. 

Последният пример за това е MSC Divina Traveler Web App, ново приложение, предназначено да улесни гостите на MSC Divina, които ще се наслаждават на Карибските маршрути на кораба през 2014 година.

Приложението е напълно безплатно за сваляне и използване, докато корабът плава и е достъпно на шест езика – английски, френски, немски, италиански, португалски и испански. Благодарение на иновацията гостите могат да получават актуална информация за кораба, за метеорологичните условия в открито море и на пристанищата по маршрута, за промоции в различни магазини и бутици на кораба, както и за различни дейности и събития на борда. Най-важното – пътниците могат да организират времето и заниманията си на борда в съответствие с техните предпочитания.

Приложението позволява на гостите да запазват широка гама от услуги на борда; от резервиране на маса в специализираните ресторанти – Eataly Steakhouse, Ristorante Italia и Galaxy – до резервиране на брегови екскурзии, без да им се налага да се редят на опашки пред бюро – Екскурзии.

Друга интересна опция на приложението е възможността гостите да си чатят с други пътници на кораба, да открият нови приятели желаещи да споделят едни и същи преживявания както на борда, така и на сушата.

През следващите месеци тази услуга ще е достъпна на повечето кораби от флота на MSC Cruises.


 


 

« обратно
 

Creative Commons License Мобилно приложение на борда на MSC Divina by Anastasia Kazakova is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
Какво ни прави толкова добри