'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности   
Премини към главното съдържание Премини към Навигацията

През сезон 2015 NCL ще инвестира 250 милиона долара в програма наречена Norwegian Next. Програмата е съсредоточена в прокарване на новости в Breakaway храненето и в развлекателните функции на всички кораби от флота.

Norwegian Jewel, Norwegian Spirit, Norwegian Sky, Norwegian Pearl и Pride of America бяха обновени и разполагат с новите подобрения. Очаква се Norwegian Gem да напусне сухия док тази година, а Norwegian Star и Norwegian Epic ще заемат своето място на сух док през 2015 година, за да бъдат реновирани и те. 

Какви са новостите, които включва програмата Norwegian Next:

Ресторанти

Въвеждане на нови менюта в основните ресторанти и кафенетата Garden; разширяване на O'Sheehan's Bar & Grill и пекарната за лакомства Carlo's Bake Shop; отваряне на Sugarcane Mojito bar на всички кораби ( досега го имаше само на Norwegian Getaway); програмата включва и специално обучение за бармани, сомелиери и управители на ресторанти.


Забавления

От Norwegian разработват нови представления, телевизионни игри и тематични вечери в допълнение към настоящата си програма. Шоуто H2Glow представяно досега на Norwegian Breakaway и Norwegian Getaway ще присъства на всички кораби. 


Забавления за деца

Много нови забавления и заведения за хранене ще бъдат добавени на петте кораба, които разполагат с Nickelodeon концепцията за забавления за деца. Много от гостите ще имат възможност да се забавляват в Nickelodeon стил на частния остров на NCL Great Stirrup Cay.

Частни острови

Norwegian Cruise Line увеличават броя на Bacardi и Patron баровете по плажовете и шатрите на частния остров на компанията Great Stirrup Cay. Harvest Cay – следващият частен остров на NCL - се намира близо до южен Белиз и ще влезе в маршрутите на компанията през есента на 2015 година.


Телекомуникации на борда

Приложението iConcierge достъпно на борда на Epic, Breakaway и Getaway ще бъде въведено на всички останали кораби, което ще позволи на пасажерите да си говорят и да си чатят по време на пътуването. Програмата Norwegian Next включва и подобрения по Wi-Fi връзката на корабите. На много места ще бъдат монтирани тач скрийнове.

Технологични подобрения

На шест от корабите ще бъдат монтирани пречистватели на отработените газове (както е при Pride of America) с цел намаляване на вредните емисии. Подводните корпуси на кораба ще бъдат покрити с боя от ново поколение, която намалява триенето и по този начин се подобрява горивната ефективност.

Crusit.bg следи с нетърпение и интерес подобренията във флота на NCL. Както посочихме по-горе, Norwegian Epic ще отиде на сух док през 2015 година, но промените по него няма да са същите като на останалите кораби. Очакваме изненади.

Крузите на NCL стават все по-търсени сред българите, заради по-непринудената си обстановка съчетаваща удобства, лукс, добра храна и множество забавления на борда. Norwegian Cruise Line често предлагат отстъпки от цените за ранни резервации или пък ви дават бонус кредит, който да използвате на борда.

Не се колебайте, изберете желания от вас маршрут и се свържете с нашите круизни специалисти, за да резервирате вашето ново пътешествие.

 


 

« обратно

Creative Commons License Norwegian Cruise Line прави $250 милиона инвестиции през 2015 by Anastasia Kazakova is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
Какво ни прави толкова добри