Премини към главното съдържание Премини към Навигацията

Влизането в Египет става с туристическа виза за всички български граждани, пътуващи на почивка в страната.

Цената на египетската виза е 15 щатски долара. Издаването й става на място при пристигане в страната, като визата представлява стикер, който се залепва върху свободна страница във Вашия паспорт. Минималната валидност на паспорта Ви трябва да бъде поне 3 месеца след приключването на Вашия престой в страната. Препоръчваме ви да си носите точна сума за визата и то директно в щатски долари.

 

By Ilia Stanchev

Creative Commons License Какво е необходимо за издаване на туристическа виза за Eгипет? by Anastasia Kazakova is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
Какво ни прави толкова добри

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.