'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности   
Премини към главното съдържание Премини към Навигацията

Европа е интересна сама по себе си, но да съчетаете круизното си пътешествие с едни от най-екзотичните и интересни места от Африка - тогава тръпката става още по-голяма и пътуването се превръща в истинско приключение.

С целогодишно слънце и прекрасен климат, със спокойните си води и невероятно много забележителности,  круизните маршрути в тази част на света се превръщат в едно уникално преживяване, съчетаващо в себе си традициите и културите на Стария и на Новия континент.
Пътуването с круиз ви дава още една възможност – да посетите един от най-екзотичните и изключителни континенти в света от борда на вашият кораб, който ще ви предложи лукс и удобство на много високо ниво и същевременно – достъпно и разумно като цена.

Какви са круизите в Европа и Северна Африка?

Най-често круизните маршрути в този регион са с продължителност около 11 нощувки. Разбира се, за хората притиснати от времето има и седемдневни, както и за тези, които искат изцяло да се потопят в атмосферата на местата, които се посещават, се предлагат и двуседмични круизи.

Държавите, които се посещават в един типичен маршрут в Южна Европа и Северна Африка са Италия, Испания, Португалия, Мароко, Египет.

Като емблематични точки, които почти винаги биват включени са Генуа/Савона, Барселона, Лисабон, Танжер, Казабланка, Александрия (Кайро). Маршрутът може да бъде разнообразен със спиране на остров Мадейра, Марсилия, Малага, Валенсия, Тенерифе, Канарски острови, Валета в Малта, Рим.

Най-популярните начални пристанища на круизите в Европа и Северна Африка са Генуа и Чивитавекия (пристанището на Рим) в Италия и Барселона в Испания.

Creative Commons License Европа и Северна Африка by Anastasia Kazakova is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
Какво ни прави толкова добри