'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности   
Премини към главното съдържание Премини към Навигацията

Адриатическо море като част от Средиземно море се нарежда сред най-предпочитаните и посещавани дестинации през летните месеци. Луксозните круизни маршрути са прекрасен начин да опознаете адриатическата природа и красота в рамките на една седмица. Богатата и интересна история и традиционната кухня в съчетание с невероятните плажове и синьото море няма да ви остави безразлични.

Посещаваните държави на круизите, които обхващат Източното Средиземноморие (Егейско, Адриатическо, Йонийско море) включват Италия, Хърватска, Словения, Гърция и нейните острови, Черна гора, Албания, Турция и Кипър. и по-рядко, като продължение на някои маршрути черноморски държави като Израел и Египет.

Най-значимите пристанища при източносредиземноморските маршрути са Венеция, Бари, Дубровник, Пирея (Атина), островите Крит, Миконос, Санторини и Родос в Гърция, Кушадасъ в Турция, Хайфа в Израел и Александрия в Египет.

Най-популярните начални пристанища за круизите в Източното Средиземноморие са Венеция, Дубровник в Хърватска, Пирея в Атина. Круизите в този регион се осъществяват целогодишно, но най-натоварени са летните месеци.

Creative Commons License Източно Средиземноморие (Адриатическо море) by Anastasia Kazakova is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
Какво ни прави толкова добри