'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности   
Премини към главното съдържание Премини към Навигацията

CRUSIT е игра на думи. Едната дума е, разбира се, cruise, защото ние предлгаме именно круизи. Другата дума е USIT, като USIT Colours, защото това сме ние - USIT Colours - добре познатата ви агенция за изгодни пътувания.

Cruises + USIT = crusit.bg, иначе казано, круизите на USIT.

Взехме решение да създадем този сайт, специализиран само в една от областите на туризма, с които се занимаваме, от една страна защото круизите са нещо безкрайно интересно и любопитно, от друга обаче, те не са като нито една друга позната форма на туризъм и затова решихме да създадем едно място, от което освен да намирате винаги най-изгодните и разнообразни оферти за круизи в Средиземно море или Северна Европа, круизи в Карибите или в Аляска, да имате и бърз и лесен достъп и то на български език до цялата информация, която ще ви е необходима, за по-приятно, по-лесно и по-усмихнато пътуване.

През последните години се посветихме в специалицирането на тема круизи. Изпратихме наши служители лично по различни круизни компании, кораби и маршрути, срещахме се с въздушни и наземни превозвачи, за да може да съберем знанията и използваме целия опит, който е необходим, за да можем да ви предложим едновременно изгодни и качествени оферти. В резултат на това "зад" crusit.bg за вас работи екип от експерти в круизите, които лично познават детайлите на едно такова пътуване.

Колко е голям този кораб? Какво да правя в Марсилия? Как да стигна до началното пристанище? С какво да пътувам? Какви дрехи трябва да си нося? Какви документи? Ще получа ли виза за САЩ? Отговорите на тези и на много други въпроси ще откриете в специализираните информационни раздели на сайта.

Самите оферти ще са винаги пред вас, в момента, в който заредите www.crusit.bg във вашия интернет браузър. Вижте избраните от нас оферти на първа страница или намерете най-подходящата за вашите нужди и разбирания круизна почивка, посредством търсачката.

Изборът е ваш. Ние сме тук, за да ви посъветваме, да ви дадем отговори на всички въпроси и да направим така, че вашия круизен билет да е в ръцете ви възможно най-бързо и лесно.

Какво ни прави толкова добри