'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности   
Премини към главното съдържание Премини към Навигацията

Лесно е да се влюбиш в Аляска, в природните й красоти, в изненадите, които се крият там, в националните паркове, фиордите, дивите животни, в трите милиона езера, в реките, пълни със сьомга и горите, пълни с лосове. Пътувайки с круиз в този регион можете да видите всичко това (може би не всички езера) и много повече – косатки, китове, тюлени и спиращи дъха гледки към най-големият щат в САЩ. Посещавайки Аляска шансовете да видите Северното сияние в цялата му прелест са много големи независимо в кой месец решите да пътувате.


Най-подходящото време за посещение на региона е между месеците май и септември. Поради големият туристически интерес към Аляска и ограниченото време за плаване там, препоръчваме да организирате круизното си пътуване поне половин година по-рано.

Какви са круизите в Аляска?
 

 Няма да ви е лесно да видите всичко, което Аляска предлага на туристите, но ако искате да се потопите в красотата на региона и да се насладите на един непознат, необичаен и авантюристичен свят препоръчваме да отделите около две седмици. Може да съчетаете десетдневен круиз с няколко дневен наземен тур.
Круизните кораби почти винаги акостират на пристанището в Сиатъл, Анкоридж, Джуно (Аляска), Скагуей (Аляска), Глетчера Сойер (Аляска), Кетчикан (Аляска), Виктория (Британска Колумбия), Ванкувър (Британска Колумбия). Маршрутът може да бъде разнообразен със спиране на Национален парк „Гласиар Бей” и Ситка (Аляска).

ВАЖНО!
 

Повечето круизи до Аляска са с начално пристанище в Сиатъл или Анкоридж, САЩ. Задължително се изисква туристическа виза за САЩ. Ако маршрутът, който сте избрали, има спирка в Канада, ще ви трябва виза и за там. Можете да се обърнете към нашите консултанти за съдействие при изготвянето на документите ви.

Какво ни прави толкова добри