'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности   
Премини към главното съдържание Премини към Навигацията

Пътуването към Азия само по себе си е екзотично и вълнуващо, но когато това се съчетае с удобството и лукса на круизния кораб тръпката става още по-голяма. Азия е красива и различна, все още непозната, отдалечена и любопитна.


Круизите в Азия набират все по-голяма популярност. Какъв по-лесен, удобен и евтин вариант има, който да ви даде възможността да обиколите четири – пет бленувани дестинации от тази част на света? Най-подходящото време за круизите в Азия са месеците от октомври до март, когато при нас е студено, влажно и неприятно, но там, е, там не е.
 

Какви са круизите в Азия?
 

Най–масовите круизи са с продължителност около десет нощувки, но дори и да има по-къси, ние със сигурност не ви препоръчваме краткият вариант. Преживяването е прекалено вълнуващо, а тръпката от непознатото и интересното няма да бъде задоволена само за седем дни. Със сигурност е по-лесно човек да си организира отпуската за около седмица, но разликата в цените на седем и десетдневните круизни маршрути е незабележима, а в самолетните билети – няма такава, така че ако имате на разположение няколко дни в повече – възползвайте се. Пътуването в този регион заслужава повече внимание и по-продължителен престой, който ще ви даде възможността да видите много повече места и да се потопите изцяло в местната култура и живот.
 

Поради немалкия размер на континента и невероятното разнообразие от забележителности е трудно да обобщим всички държави, които се посещават по време на типичен азиатски круиз.
Все пак може би най-разпространени са круизните маршрути, които имат спирки в Китай, Хонг Конг, Япония, Тайланд, Виетнам, Сингапур, Малдиви, Шри Ланка, Индия. Маршрутите ще ви осигурят възможността да се потопите в едни от най-древните цивилизации, да опитате различни екзотични кухни, да посетите някои от най-очарователните острови в света.


Различните страни на този древен и екзотичен район обхващат безброй пристанища за отплаване. Най-популярни и удобни, от гледна точка на самолетните ви билети, са Шанхай, Сингапур и Хонг Конг.

ВАЖНО!
 

Проверете изискванията за туристически визи, защото част от държавите в този списък изискват предварително (или на място) да си издадете виза. Нашите туристически консултанти могат да ви помогнат за издаването на необходимите документи.

Какво ни прави толкова добри