'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности   
Премини към главното съдържание Премини към Навигацията

Това е един от най-достъпните за българите региони. Той се нарежда и сред най-предпочитаните и посещавани дестинации през летните месеци. Богатата и интересна история и традиционната кухня в съчетание с невероятните плажове и синьото море няма да ви остави безразлични. Круизните маршрути са прекрасен начин да опознаете природата и красота на региона в рамките на една седмица. Наред с традиционните седемдневни круизи, се предлагат и 3, 4 и 5 дневни маршрути, които са много удобни и не изискват взимането на дълъг отпуск. 4-дневният маршрут "Пет Гръцки острова и Кушадасъ", например, започва в петък сутринта и завършва в понеделник сутрин. Това прави необходимо ползването на не повече от 2 дни отпуск, а в същото време за този дълъг уикенд стигате до Турция, минавате през няколко гръцки острова и прекарвате няколко незабравими часове на Санторини - всепризнат за едно от най-красивите места в Средиземно море.

Цените на тези кратки маршрути са ниски и позволяват една страхотна кратка ваканция без дори да сте я планирали твърде дълго или твърде от рано. Круизната компания, която предлага тези маршрути е Celestyal Cruises и тя си заслужава заради уюта и гостоприемството на корабите, вкусната храна и забавленията, които се предлагат на борда. Най-значимите пристанища при източно средиземноморските маршрути в Егейско море са Пирея, Атина, островите Миконос, Патмос, Санторини, Крит (Ираклион), Кос, Родос, Милос и Кушадасъ в Турция с посещение на Ефес. Най-популярно и удобно начално пристанище е Пирея в Атина. Круизите в този регион се осъществяват от март до ноември.

Creative Commons License Гръцки острови и Турция by Anastasia Kazakova is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
Какво ни прави толкова добри