'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности   
Премини към главното съдържание Премини към Навигацията

Ако си мечтаете да посетите дестинация, която предлага едновременно много слънце, древни храмове и руини, километрични плажни ивици, невероятна храна, вълнуващ нощен живот и симпатични малки градчета, то Централна Америка е вашето място! Но редом с приятната почивка, този круизен регион може да ви  предложи още много забавления – плуване с делфини, гмуркане след пъстри рифове, потапяне в неповторимата атмосфера на Мексико, разходка из буйната тропическа растителност в търсене на близка среща с екзотични животни, хапване на вкусни такоси и още много специалитети от автентичната мексиканска кухня. Не е трудно да си представим защо този регион е толкова известен и предпочитан сред круизните пътешественици.

Тук можете да видите с очите си едно от най-големите инженерни чудеса в света, който свързва двата най-големи океана – Тихия и Атлантическия – Панамския канал.

Какви са круизите в Централна Америка?

Обикновено круизните маршрути в този регион са с продължителност една или две седмици, има и по-кратки, но от тях обикновено се възползват местните – просто не си заслужава да пътувате толкова много и да вложите толкова много средства само, за да поплавате три-четири дни.
Държавите, които се посещават в един типичен маршрут сред страните на Централна Америка са Мексико, Панама, Белиз, Хондурас, по-дългите круизни маршрути могат да включват Куба, Ямайка и дори Колумбия в Южна Америка.

Подходящо време за пътуване в Централна Америка е от октомври до април. Круизната дестинация е привлекателна за туристите през цялата година, но все пак най-доброто време за посещение е след дъждовния сезон в края на ноември.

Повечето круизи до Мексико и Централна Америка са с начално пристанище във Флорида, САЩ. Задължително се изисква туристическа виза за САЩ. Можете да се обърнете към нашите консултанти за съдействие при изготвянето на документите ви.

Creative Commons License Мексико и Централна Америка by Anastasia Kazakova is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
Какво ни прави толкова добри