'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности   
Премини към главното съдържание Премини към Навигацията

Подходящи ли са круизите за хора с деца?

Отново е дошъл този момент от годината, в който е време да организирате годишната си отпуска, но вместо това да ви изпълва с положителни и щастливи емоции, вие се напрягате и изнервяте. Причината е, че трябва да се съобразявате с мнението и желанията на вашите близки, когато самите Вие искате да посетите повече места, но същевременно с това да имате време да починете и разпуснете в басейна. Искате още да опитате интересна и разнообразна храна, която да не я приготвяте вие, да потанцувате или да изгледате на спокойствие една шоу програма. Всичко това звучи чудесно, но същевременно сте родители на малки или подрастващи деца и не знаете как да съчетаете желанията си с тези на децата и с купчината багаж, който трябва да носите със себе си. Препоръчваме ви да заведете семейството си на круиз, вашият плаващ хотел ще ви води от място на място, спестявайки ви носенето на багажа и грижейки се за доброто изкарване на цялото семейство.

Много от големите круизни флотилии разполагат с възхитителни кораби, изключително подходящи за семейни пътувания,  които предлагат безброй забавления и екстри, насочени към цялото семейство – от най-малките членове на фамилията до техните родители. Круизните компании се надпреварват в предлагането на все по-атрактивни забавления на младите си пасажери – аквапаркове с водни пързалки, басейни, 4D кино, зала за боулинг, спортни зали, аниматори, които са на целодневно разположение на малчуганите. Напълно допустимо и нормално е децата (над 3г.) да останат на борда на кораба с отговорниците си, заети с игри и забавления, докато вие си почивате или се разхождате на брега.

Помещенията и забавленията за децата са съобразени с тяхната възрастова група (стаи за най-малките, специални помещения и пространства за тийнейджърите, Лего стаи за малките 6-9 годишни деца и т.н.) Не всички круизни дестинации са подходящи за пътуване с деца, затова разгледайте предложенията ни за семейни круизни почивки през 2018-та година.

Какво ни прави толкова добри