'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности   
Премини към главното съдържание Премини към Навигацията

Royal Caribbean обявиха пускането на 4-ти кораб от клас Oasis през 2018 година. По време на церемонията по освещaване на кила на Oasis 3 главният изпълнителен директор на Royal Caribbean - Ричард Фейн обяви официално старта по изграждането на четвърти кораб от клас Oasis. 

Новите попълнения Oasis 3 и Oasis 4 ще бъдат базирани на двата плаващи в момента кораба от клас Oasis – Oasis of the Seas и Allure of the Seas – поделящи си славата за най-големи круизни лайнери в света. Oasis 3 ще бъде пуснат на вода през 2016 година, а през 2018-та ще заплава и Oasis 4. 

По време на речта си Фейн заяви: Oasis и Allure се оказаха толкова добри, че всъщност става дума само за минимални промени в Oasis 3 и 4. Когато имаш нещо толкова успешно като първите два кораба от клас Oasis, на всяка цена трябва да внимаваш да не го развалиш.

От Royal Caribbean не разкриха какви ще са новостите на Oasis 4, който ще се строи във френската корабостроителница STX, където в момента се изгражда Oasis 3. Единственото, което се знае е, че и двете нови попълнения ще имат много по-нисък разход на гориво.

Хари Куловаара, който ръководи строителните операции на Royal Caribbean обясни, че Oasis и Allure са най-ефективните кораби по отношение на разхода на гориво. А Oasis 3 ще е с 20% по-ефективен, а Oasis 4 вероятно с повече от 20%. 

През септември месец 2014 година първият кораб от този клас – Oasis of the Seas ще изпълни три маршрута в Западното Средиземноморие. Единствено на crusit.bg можете да откриете преференциални цени за тези маршрути. На борда на Oasis of the Seas се намира първият парк в открито море: Central Park, носещ името на популярния парк в Ню Йорк. Той е един истински оазис на борда на кораба, прекрасно място за релакс, разходка или пикник сред зеленина, дървета и цветя.

Не пропускайте възможността да се качите на най-големия круизен кораб в света - плавателен съд с капацитет от 5400 пасажери и 2400 души екипаж. Круизният лайнер е с дължина 362 метра (повече от Айфеловата кула), разполага с 18 палуби и 7 „квартала“.

Creative Commons License Четвърти кораб на Royal Caribbean от клас Oasis през 2018 година. by Anastasia Kazakova is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
Какво ни прави толкова добри