'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности   
Премини към главното съдържание Премини към Навигацията
 • NCL круизи - виж повече за компанията и резервирай круиз изгодно с Crusit.bg

  NCL (Norwegian Cruise Line) - www.ncl.eu е една от най-популярните в света круизни компании. Създадена е през 1966г. в Осло, Норвегия, но от десетилетия управлението й се намира в САЩ, в Маями, Флорида.

  В днешно време NCL (произнася се Ен Си Ел) са най-известни с разкрепостяването на круизните пътувания, след като през 1990 г. обявяват, че NCL става The Freestyle Company - т.е. круизната компания на свободния стил. Това означава край на задължителното облекло по време на хранене, най-вече официалните дрехи по време на вечеря, край на фиксираните часове за хранене на борда, край на слизането и качването на борда на кораба в определени часове.

  Вместо това, вече 20 години NCL залагат на предоставянето на своите гости на огромен избор от заведения за хранене, с различен стил, различна кухня и разнообразни възможности за избор, множество барове на корабите, най-богатият избор на места и съоръжения за спорт и забавление на борда.

  Тази политика превръщат NCL в любимата круизна компания на младите хора като днес корабите на NCL са с най-ниска средна възраст на гостите измежду големите круизни компании.

  Името става синоним на свобода на избора и забавленията, което кара много от по-консервативните компании да последват примера й. Освен това NCL, наред с италианската MSC Cruises е сред круизните компании с най-млада флотилия в света. От 2001 г. насам, компанията е пуснала на вода 8 чисто нови кораба, специално построени в съответствие с политиката на "Freestyle Cruising".

  Най-новият и модерен кораб на NCL e EPIC, кораб за 4200 пасажера - връх в технологиите, опазването на околната среда, както и едно от най-добрите места за забавления и комфорт в открито море.

  NCL имат круизи на следните места:

   

  • Флорида и Бахамските острови - кораби Norwegian Jewel, Norwegian Gem, Norwegian Sky;

   

   

  • Канада и Ню Ингланд - кораби Norwegian Jewel, Norwegian Dawn, Norwegian Spirit;

   

   

   

  • Хавайски острови - кораб Pride of America - ЦЕЛОГОДИШНО!;

   

  • Панамски канал и тихоокеанско крайбрежие - караби Norwegian Pearl, Norwegian Star;

   

  НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

  • БИЛЕТ за круиз - Круизният билет е електронен. Ще го получите от офиса на USIT COLOURS по имейл до няколко дни преди началото на круиза и след като сте заплатили цялата сума за вашия круиз. Един електронен билет се отнася за всички пасажери настанени в една и съща каюта. Билетът за круиз представлява договор за превоз на пътници и техния багаж и регламентира вашите взаимоотношения с круизната компания при възникване на различни обстоятелства по време на осъществяване на круиза.
  • МЕЖДУНАРОДЕН ПАСПОРТ - При пътуване на круиз трябва да разполагате с международен паспорт, валиден минимум 6 месеца след датата на приключване на круиза. НЕ е възможно пасажери с българска националност да бъдат настанени на борда на круизния кораб с лична карта или с шофьорска книжка, дори целият маршрут на круиза да е в рамките на ЕС. Въпреки това препоръчваме да носите втори документ за идентификация – лична карта или шофьорска книжка.
  • ПРЕДВАРИТЕЛНА ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ - Круизният билет се предоставя на пасажерите, едва след попълване на задължителната регистрация. Тя трябва да бъде попълнена най-късно до 4 дни преди началото на круиза. В случай, че нямате такава регистрация е възможно забавяне на процеса на настаняването ви на борда на кораба или дори отказ за настаняване.Повече информация относно попълването на задължителната регистрационна форма може да получите от офисите на USIT COLOURS.
  • МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА при пътуване в чужбина - в цената на круиза не е включена медицинска застраховка. Въпреки  поради което всеки пасажер следва на свой риск и за своя сметка да сключи застраховка „медицински разходи в чужбина с асистанс и репатриране” с избран от него застраховател. Препоръчва се също да си осигурите застраховка, покриваща загуба и повреда на багаж, застраховка „злополука” и др. застрахователни продукти, покриващи различни рискове по време на пътуване извън България.
  • Визи и изисквания на имиграционните власти в посещаваните държави - имиграционните изисквания на различните държави варират и могат да се променят по всяко време, поради което препоръчваме да се обърнете за допълнителна информация към вашия туристически агент или към посолствата на държавите, включени в маршрута на вашия круиз.

  ПЪТУВАНЕ С ДЕЦА

  • Резервации за деца под 21 години се правят само в случай, че те са придружени от възрастен – лице над 21 години.
  • Пътуване само с единия родител - когато дете под 18 години пътува само с единия си родител, тогава придружаващия родител трябва да представи предварително попълнена и нотариално заверена форма по образец на NCL, с която декларира че носи пълна отговорност за поведението и действията на детето по време на круиза. Чрез този документ отсъстващият родител също декларира, че предоставя права на NCL за медицинско лечение на детето в случай на възникване на внезапно заболяване или злополука. Липсата на този документ може да възпрепятства настаняването ви на борда на круизния кораб. В допълнение на т.нар. “parent consent form”, придружаващият родител трябва да разполага и с нотариално заверен документ, издаден на български и на английски, чрез който отсъстващият родител дава съгласието си детето да напуска България.
  • Когато круизът включва пристанища в Канада, горните изисквания се прилагат за всички деца под 21 години. Изключения от правилата за настаняване на борда на кораба на лица под 21 години се правят само, когато пасажерите са брачна двойка, която представи акт за граждански брак, преведен на английски и нотариално заверен.
  • Някои услуги не може да се предоставят на деца и някои зони на кораба са недостъпни за деца в определени часове или през цялото време.
  • На борда на кораба не се допускат бебета под 6 месечна възраст;

   

  Програми за деца на борда на корабите на NCL

  Продуктът на NCL е ориентиран към младите пасажери, в това число и семействата с деца. Част от продукта е предоставяне на разнообразни занимания за деца на различна възраст. NCL имат разработени програми за 4 възрастови групи:

  • - JUNIORS – от 2 до 5 години;
  • - FIRST MATES – от 6 до 9 години;
  • - NAVIGATORS – от 10 до 12 години;
  • - TEENS – от 13 до 17 години;

  Конкретните занимания варират за различните кораби и в зависимост от големината на групите. Те са безплатни и се провеждат в определени часове, които може да научите от рецепцията на детския или тийн-клуба. Възможно е да поверите децата си на грижите на екипа от детския клуб в по-късните вечерни часове или когато сте на брега. Заниманията отново са групови, но в този случаи се заплаща и такса за ползване на услугите на детския клуб.

  БАГАЖ

  NCL няма конкретни ограничения относно количеството багаж, което ще носите с вас на борда на кораба по време на круиза. Основното ограничение в броя чанти и теглото им обичайно се задава от изискванията на авиокомпанията, която ще използвате за транспортиране до / от началното / крайното пристанище на вашия круиз. Все пак препоръчва се багажът да не надвишава 2 пътни чанти с максимално тегло до 23 кг. всяка от тях. Документи, лекарства и ценности трябва да носите винаги само в ръчния си багаж.

  ОБЛЕКЛО

  Едно от най-големите предимства на FreeStyle круизите е, че няма строги изисквания по отношение на облеклото. Стилът на обличане може да бъде определен като “Resort-Casual”, т.е. подходящи за сезона дрехи, които варират от ежедневно, спортно и плажно облекло до вечерно облекло в спортно-елегантен стил. Това е идеалната почивка за всички, чиято ежедневна работа налага строго съблюдаване на етикета в облеклото. Сега обаче сте във ваканция и всичко е позволено!!! Без формалности и ограничения!!!

  Онези от вас, които предпочитат формалното облекло и формалните вечери, могат да включат съответните дрехи и аксесоари в багажа си. Обстановката в ресторантите на борда на корабите е елегантна и стилна, така че предполага и такъв вид облекло, но то определено не е приоритет на FreeStyle круизите.

  ЗДРАВОСЛОВНИ И ФИЗИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ

  Винаги, когато е възможно NCL се опитва да настани на борда на кораба хора със специални нужди. На всички круизни кораби има каюти, пригодени за хора с физически увреждания. Съществуват обаче различни условия, за приемане на пътници със здравословни и физически проблеми на борда на корабите на NCL. Повече информация за тези условия може да получите от офисите на USIT COLOURS.

  БРЕМЕННОСТ

  Жени, навлезли в 24-тата седмица от бременността си не се приемат на борда на кораба.

  ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ

  Домашни любимци не се приемат на борда на корабите на NCL. Качването на животни е разрешено само в случай, че те са сертифицирани водачи на инвалиди. Круизната компания трябва да бъде уведомена за такива обстоятелства поне 60 дни преди началото на круиза.

  НА КРУИЗНИЯ ТЕРМИНАЛ – ПРОЦЕДУРИ

  • ЧАС ЗА ЯВЯВАНЕ НА КРУИЗНИЯ ТЕРМИНАЛ В НАЧАЛНОТО ПРИСТАНИЩЕ и ЧАС НА ОТПЛАВАНЕ - началният час, в който започва чекирането за качване на борда на кораба в началното пристанище е упоменат във вашия круизен билет. Препоръчваме да не се явявате по-рано на терминала от упоменатия начален час, тъй като на круизните терминали няма удобства за продължителен престой на пасажери и багаж. Часът на отплаване от началното пристанище е посочен в подробното описание на пътуването, във вашия круизен билет.
  • ВАЖНО! Всички пътници трябва да са приключили с чекирането си и да са на борда на кораба не по-късно от 2 часа преди обявения час на отплаване!!! Пътници, които се явят за чекиране след като гишетата са затворени, ще трябва за своя сметка да се придвижат до първото следващо възможно пристанище от маршрута.
  • На круизния терминал в началното пристанище се извършват следните процедури:
  • 1. Предаване на основния багаж за натоварване на борда на кораба;
  • 2. Проверка на документите на пасажерите;
  • 3. Откриване на бордна сметка и получаване на ключ за каютата;
  • Подробна информация относно отделните процедури може да получите заедно с билета за круиз.
  • ВАЛУТАТА НА БОРДА НА КРУИЗНИТЕ КОРАБИ НА NCL е ЩАТСКИ ДОЛАР (USD)

   

  НА БОРДА НА КОРАБА

  Преди да влезете във Вашата каюта

  Обичайно каютите са достъпни за пасажерите след 14:00ч. През това време всички заведения за хранене, както и баровете и кафенетата вече работят, така че може да се възползвате от всички услуги веднага след качването Ви на борда. Препоръчваме Ви да направите една кратка обиколка на всички пасажерски палуби, за да се ориентирате в обстановката (разположение на ресторантите и баровете, театъра, интернет кафето, басейните, спа и фитнес центъра, детския клуб, външните палуби, зали и фоайета и т.н.);

  В каютата

  В първия ден от круиза, в каютата си трябва да получите писмена информация за следното:

  а/ “FreeStyle Daily” – това е ежедневният бюлетин с програмата на борда на кораба. Обичайно се предоставя на английски език, но на повечето кораби има програма и на немски, испански или френски език, а на корабите, плаващи в Европа може да има налична програма и на руски език;

  б/ Кратко описание и цени за бреговите екскурзии, предлагани по време на пътуването. Ценоразписът представлява и форма за заявка на екскурзии. Може да попълните формата и да я пуснете в пощенската кутия, която се намира на “Shore Excursion Desk”. В случай, че имате нужда от допълнителна информация относно бреговите екскурзии може да получите такава от служителите на “Shore Excursion Desk”;

  в/ Рекламни материали относно допълнителните услуги предлагани на борда на кораба, дневните промоции и т.н.

  г/ Ваучери за брегови екскурзии в случай, че сте поръчали такива предварително (on-line);

  Винаги преглеждайте писмените материали, които получавате в каютата, някои от тях съдържат важна за Вас информация, свързана с конкретни детайли от пътуването.

  Инструктаж за безопасно пътуване “LIFE BOAT DRILL”

  Този инструктаж се провежда в първия ден от круиза, той е АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН за всички пасажери. По време на инструктажа всички услуги на борда се преустановяват. Инструктажът съдържа важна информация относно действията, които следва да предприемете в случай на инцидент: как да поставите спасителната си жилетка, къде е Вашата сборна станция за качване в спасителната лодка и т.н. Информация за Вашата сборна станция е изписана на бордната Ви карта – “Assembly/Muster Station”, както и на евакуационния план на кораба, който се намира на вратата на Вашата каюта.

  Разходи за допълнителни услуги на борда на кораба

  На борда на кораба се прилага системата за БЕЗНАЛИЧНИ разплащания. Единственото платежно средство на борда е вашата БОРДНА КАРТА, зад която стои вашата БОРДНА СМЕТКА. На борда на кораба НЕ може да се разплащате с пари в брой или с нормални кредитни карти.

  Какво може да заплащате чрез бордната си сметка? – ВСИЧКИ стоки и услуги, които не са включени в основната цена на круиза, а именно:

  • брегови екскурзии;
  • Специални напитки (алкохолни и безалкохолни) с допълнително заплащане по ценоразпис на съответното заведение или поръчвани чрез румсървис
  • пране и гладене;
  • услугите на козметичния и SPA център;
  • фотографски услуги;
  • боулинг /на борда на корабите Norwegian Epic, Norwegian Gem, Norwegian Pearl/;
  • Интернет;
  • използването на телефон и факс;
  • някои специализирани ресторанти изискват заплащане на допълнителна такса;
  • бакшиши за обслужващия персонал - за удобство на пасажерите, NCL автоматично начислява такса обслужване към бордната им сметка. Таксата е USD 12 / ден за пътник над 3 години; не се начислява такса за деца под 3 години. В случай, че не сте доволни от обслужването на борда на кораба, трябва да информирате навременно служителите на рецепция. Бакшишите може да се предплатят заедно с цената за круиза, като в този случай сумата се изчислява в евро.
  • такса обслужване в размер 18% се начислява автоматично към всяка ваша сметка за услуги на СПА центъра и фризьорския салон;
  • ДДС съгласно испанското законодателство се заплаща за всички стоки и услуги, предоставяни на борда на корабите, изпълняващи круизи с начално и крайно пристанище БАРСЕЛОНА, както и когато даден кораб е в испански териториални води;
  • мероприятия, за които е обявена такса за участие (дегустации на напитки; арт-аукциони и др.);

  ВАЖНО! Чиповете за казиното се заплащат с пари в брой или с реална кредитна карта директно на касата на казиното;

  ВАЖНО! При слизане на брега, дори и с организирани от NCL екскурзии, всички допълнителни разходи се заплащат на място в съответната местна валута или с реална кредитна карта. БОРДНАТА КАРТА може да се използва за разплащане САМО на борда на кораба;

  Езици на борда на круизните кораби на NCL

  Официалният език на борда на всички кораби на NCL е АНГЛИЙСКИ. Използват се обаче италиански, френски, испански и немски език. В двата основни ресторанта на корабите, плаващи в Европа, се предоставя меню и на руски език.

  БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ

  Във всички пристанища NCL предлага богат избор от брегови екскурзии с екскурзовод на АНГЛИЙСКИ ЕЗИК. По време на някои круизи в Европа е възможно за някои пристанища, някои екскурзии да се предлагат също с екскурзовод с немски, френски или испански език. Резервациите за брегови екскурзии може да направите предварително (ONLINE) или на борда на кораба.

  ХРАНЕНЕТО НА БОРДА

  FreeStyle храненето е една от основните атракции и привлекателни черти на FreeStyle круизите. За разлика от всички останали круизи, които са напълно класически или следват класическия стил на хранене и цялостна организация на живота на борда, при FreeStyle круизите всичко е различно.

  • Няма точни часове на хранене!
  • Няма фиксирани маси!
  • Няма изисквания за строго официално облекло!

  По такъв начин, вие може да закусвате, обядвате и вечеряте когато, където и колкото пъти желаете.

  Няма никаква опасност да делите една маса с някакви непознати хора, които говорят чужд за вас език, но това не им пречи непрекъснато да искат да си общуват с вас.

  Дали ще се облечете официално, с тъмен костюм и вратовръзка и с вечерна рокля или просто ще си сложите спортно-елегантните Free-Style дрехи и обувки, зависи изцяло от вас. Навсякъде ще ви приемат точно такива каквито сте – не е необходимо да бъдете други и различни, освен разбира се ако желаете да смените външността си пък макар и само за една вечер. Естествено не приемайте нещата буквално – не ви препоръчваме да посещавате вечерните заведения и ресторантите на борда с къси панталони, джапанки и плажно облекло.

  Работното време на отделните ресторанти се обявява ежедневно във FreeStyle Daily. По правило обаче ресторантите са отворени за вечеря от 17:30 до 22:30 часа.

  Специални изисквания за храна

  В случай, че имате изискване за специална или диетична храна, съобщете за това в момента на резервацията на круиза. Трябва да потвърдите своите изисквания с Maitre D`Hotel (салонния управител) по време на първата си вечеря на борда на кораба. За съжаление NCL не може да осигури диетична храна без глутен, както и някои други по-специфични диетични изисквания.

  ВИДОВЕ РЕСТОРАНТИ

  Една от атракциите на FreeStyle круизите е възможността да опитате ястия от всички краища на света. При това качеството на храната е гарантирано, а самите ресторанти са стилно обзаведени в съответствие с тяхната тематика и предлагат не само превъзходна кухня, но и висококачествено професионално обслужване. На борда на всеки кораб на NCL има следните ресторанти:

  • 2 основни a-la-carte ресторанта  - храненето в тях е включено в цената на круиза. Не е необходима предварителна резервация. Сами решавате в колко часа да се храните, достатъчно е само да прегледате работното време на съответните ресторанти във FreeStyle Daily;
  • бюфет на самообслужване  - храненето на бюфета е включено в цената на круиза. Бюфетът работи почти без прекъсване от ранна сутрин до късна вечер. Единствено се променя вида на храната според съответния час на деня. Храненето на бюфета е удобно за ранна или късна закуска, обяд, следобяд и вечеря. Все пак препоръчваме за вечеря да избирате някои от многобройните a-la-carte ресторанти;
  • грил-бюфет на басейна – предлага хранене в обедните часове. Удобен е за пасажерите около басейните, които не е необходимо да се обличат за обяд;
  • денонощен снек-бар - храненето е включен в цената на круиза. Снек-баровете имат различни имена и разположение на различните кораби, но по правило представляват ресторанти за „бързо хранене”;
  • денонощен рум-сервиз - храните от менюто на рум-сервиза са включени в цената на круиза. На борда на Norwegian Epic се предлага и доставка на пица, за която се заплаща такса от 5 щатски долара.
  • специализирани ресторанти - ястията от менюто на отделните ресторанти са включени в цената на круиза. Заплаща се само такса резервация за всеки пасажер. За деца до 3 години НЕ се заплаща такса резервация, а за деца от 4 до 12 години се заплаща 50% от таксата за възрастен. Таксите за резервация са от 10 до 25 щатски долара на възрастен, в зависимост от ресторанта.
   В някои ресторанти има и екстра меню срещу допълнително заплащане – цените са упоменати в a-la-carte менюто.

   

  ДРУГИ УСЛУГИ на БОРДА НА КОРАБА

  Комуникации на борда на кораба

  Всички кораби са оборудвани със сателитна телефонна система за лесно осъществяване на връзка суша – кораб. Получаването и изпращането на факс също е възможно. На всички кораби има интернет връзка (кабелна и/или безжична). Естествено може да използвате Вашите мобилни телефони докато сте на борда на кораба, като ще бъдете таксувани според тарифния план на оператора на круизния кораб. Съветваме ви да се осведомите предварително за тарифите при качване на борда. Ако желаете да сте в по-тясна връзка със света може да носите своя собствен лаптоп.

  На борда на кораба има сателитна мобилна връзка (не всички мобилни апарати и мобилни оператори поддържат такава). Ползването й е по тарифи на вашия мобилен оператор за сателитни комуникации.

  Електричество и електроуреди на борда на кораба.

  На борда на всички кораби на NCL има контакти (американски стандарт) за 110 V напрежение. На борда на някои кораби има и контакти (европейски стандарт) за 220 V напрежение. Корабите, опериращи в Европа обичайно (но не гарантирано) имат възможност за ползване на електроуреди европейски стандарт със захранващо напрежение 220 V. Поради съображения за противопожарна безопасност не е позволено внасянето на борда, както и използването на мощни електрически консуматори като ютии, сешоари, преси и маши за коса, каквито и да било отоплителни уреди. Тази забрана не се отнася за лаптопи, мобилни телефони, електрически самобръсначки, епилатори и други малки електроуреди със зарядни батерии.

  Съхраняване на ценности на борда на кораба

  Всички каюти на борда на корабите на NCL са оборудвани със сейфове с електронно заключване. Препоръчваме да държите пари, лични документи и други ценности в сейфа. Круизната компания не носи отговорност за каквито и да е загуби и повреди на документи, пари и ценни вещи на пасажерите.

  Посетители на борда на кораба – поради съображения за сигурност не се допускат външни лица на борда на кораба.

  Пране и гладене

  На борда на кораба се предлагат услуги пране и гладене, химическо чистене, премахване на петна срещу допълнително заплащане. Консултирайте се за цените с камериера. Противопожарните мерки на борда на кораба не допускат ползването на ютии в каютите.

  Медицински услуги на борда на кораба

  На борда на всеки кораб на NCL има лекар и медицинска сестра, които ще Ви съдействат за решаване на здравословен проблем. Медицинските услуги се заплащат.

  Програми на NCL за честване на специални случаи (рождени дни, годишнини от сватби, меден месец и др.)

  NCL предлага пакети срещу допълнително заплащане за честване на различни специални поводи. Повече информация за услугите, включени в различните пакети и цените им може да получите от офисите на USIT COLOURS.

  Тютюнопушене на борда на корабите на NCL

  В повечето зони на борда на кораба тютюнопушенето е напълно забранено. Пушенето на цигари е разрешено в каютите, на балконите на каютите, в казиното и на определени места на външните палуби. Пушенето на пури и лули е разрешено само на определени места на външните палуби и в салона за пури (не е наличен на всички кораби).

  Ограничения във връзка с употребата на алкохол на борда на кораба

  Има известни възрастови ограничения по отношение употребата на алкохол. Има ограничения и по отношение внасянето на борда на кораба на алкохол, закупен на брега.

  Морска болест

  Круизните кораби изпълняват маршрути в различни дестинации, като маршрутите и датите на отплаване са съобразени с климатичните и метеорологични условия по места. Ето защо пътниците не биха усетили дискомфорт по време на своето пътешествие, тъй като рядко се случва попадане в бурно море. Всички кораби са напълно стабилизирани. Все пак, желателно е по-чувствителните пътници да си осигурят предварително съответните медикаменти против морска болест.

  Шум на борда на кораба

  Обичайно корабите се движат между пристанищата в открито море през нощта. Ето защо каютите, които се намират на по-ниските палуби може да са малко по-шумни. Това важи и за каютите, разположени в близост до нощните клубове, асансьорите и стълбищата, както и до някои сервизни помещения. Плановете на корабите, предоставяни в различни брошури и уеб сайтове са условни и не дават информация за нивото на шум в различните каюти.

   

  Резервации за бъдещи круизи по време на пътуването

  Ако пътуването с FreeStyle корабите на NCL ви допадне и ви привлече в голямото семейство на любителите на круизни пътешествия, за онези от вас, за които това е поредното, а не последното пътуване с NCL, круизната компания има разработена програма за стимулиране на бъдещите резервации за круизи.

  КАК РАБОТИ ПРОГРАМАТА?

  По време на настоящия круиз заплащате сума от 250 Щатски долара в полза на NCL, която представлява депозит за бъдещ круиз от програмата на NCL.

  • автоматично получавате кредит към бордната ви сметка в размер 100 щатски долара, който може да похарчите още по време на настоящия круиз за различни стоки и услуги, закупени на борда на кораба;
  • плащането се осъществява чрез бордната ви сметка;
  • сумата от 250 щатски долара, преизчислена в евро се прилага като депозит за следващия круиз, който трябва да резервирате в рамките на 4 години от датата на заплащане на депозита;
  • изборът на следващ круиз и резервацията за него ще направите в офисите на USIT COLOURS, след като се върнете у дома и когато решите, че имате готовност да резервирате следващия си круиз от програмата на NCL;
  • следващият круиз трябва да бъде с продължителност не по-малка от 6 нощувки на борда на кораба;
  • един пасажер може да заплати максимум 4 депозита, които ще се приложат за 4 резервации за круизи, за 4 каюти;
  • в случай, че изискуемият депозит по резервацията за вашия следващ круиз надвишава стойността на платения депозит (250 щатски долара), тогава следва да заплатите разликата на USIT COLOURS. За резервацията на 1 каюта може да се приложи само 1 депозит от 250 щатски долара;
  • при заплащане на депозита на борда на круизния кораб, получавате поименен ваучер, който обаче може да се използва за резервации в полза на други пасажери.

  Така, чрез реално заплатени 150 щатски долара, получавате ваучер за депозит за следващ круиз в размер на 250 щатски долара!

  За пасажери с паспорти, издадени от европейски държави, сумата на депозита се преизчислява в евро.

   

Виж корабите на Norwegian Cruise Line Виж маршрутите на Norwegian Cruise Line
Какво ни прави толкова добри