'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности   
Премини към главното съдържание Премини към Навигацията

Ако има континент, който е едновременно красив, див, вълшебен, опияняващ, то това е Африка. Място, което пленява сърцето, помита те с великолепието си и те оставя очарован. Почти незасегнат от туристическата индустрия континентът може да ви предложи пътешествие до едни от най-екзотичните и вълнуващи места на света. Споменът и тръпката от пътуването ще ви останат за цял живот.


Искате да прегърнете баобаб, да поносите лемур на рамото си, да си направите селфи с маймуни, да посетите племе със странни обичаи или да се гмуркате сред невероятните коралови рифове на Мадагаскар? Е, тогава ви препоръчваме да отидете на круиз в Африка, за да имате възможността да направите всичко това само с едно пътуване. Ако има задължителна за региона брегова екскурзия, то това е сафарито. Всеки истински пътешественик мечтае поне веднъж в живота си да отиде на сафари и да се наслади на най-красивите, величествени и големи животни в естествената им среда.
 

Какви са круизите в Африка?
 

Обикновено круизните маршрути в този регион са с продължителност десет нощувки. Най-често се посещават островите в Индийския океан, които предлагат безупречни бели плажове, уникална култура и екзотични животни.
 

Държавите, които се посещават в един типичен маршрут в Африка са Египет, Мадагаскар, Мавриций, ЮАР, Танзания, Кения, Сейшели.
Круизните кораби почти винаги акостират на Порт Луис (Мавриций), Дърбан или Кейптаун (ЮАР), Занзибар (Танзания), Момбаса (Кения). Маршрутът може да бъде разнообразен със спиране на Сейшелите, Реюнион или Намибия.


ВАЖНО!
 

Ако круизното Ви пътуване включва посещение на Египет, Кения, Мадагаскар, Танзания или ЮАР ще имате нужда от виза. Подготовката и изготвянето на необходимите документи отнема време, затова отделете достатъчно за издаването им. Можете да се обърнете към нашите консултанти за съдействие при изготвянето на документите ви. Проверете кои държави изискват предварителни имунизации.

Какво ни прави толкова добри