'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности   
Премини към главното съдържание Премини към Навигацията

Третият кораб от клас Оазис на Royal Caribbean ще се казва Harmony of the Seas. Гигантът, който все още се строи, ще бъде най-големият круизен кораб в света.

От круизната компания Royal Caribbean International не са обявили много подрбности около проекта, но това, което се знае до момента е, че плавателният съд ще е по-голям от двамата си братя Oasis of the seas и Allure of the Seas. Новото попълнение ще е 227 000 тона и ще може да превозва 5400 пътници. От корабостроителницата STX France очакват корабът да е готов през април 2016 година.

Откритата палуба на кораба ще е „обзаведена“ с три водни пързалки, които ще са високи три палуби и от тях ще се открива гледка към Central Park. Това са обявили от компанията – само като закачка към бъдещите пасажери. Повече подрбности за новостите на кораба и за маршрутите ще станат известни в близките месеци.

 

Най-големият круизен кораб в света Най-големият круизен кораб в света

 


 

« обратно

Creative Commons License Най-големият круизен кораб в света се казва Harmony of the Seas by Anastasia Kazakova is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
Какво ни прави толкова добри